ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 2/12/2023 πραγματοποιήθηκε στη δομή μας στην Άνοιξη Αττικής το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας που συνδιοργανώσαμε με τον σύλλογο φίλων ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ «Άνοιξη ζωής» και το Ροταριανό όμιλο «Διόνυσος» μαζί με δύο άλλες εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη εκδήλωση αφορούσε τη γιορτή μας στην οποία συμμετείχαν οι ωφελούμενοί μας με τις οικογένειές τους καθώς και πλήθος φίλων. Τον εορταστικό τόνο έδωσαν η παιδική χορωδία «Ελένης Ζαννή Εκάλης» με μαέστρο τον κ. Στέφανο Καρδιόλακα και η χορωδία της ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ υπό την επιμέλεια της κας Έφης Αδειλίνη – Μπομπή. Στο πιάνο συνόδευαν η κα Μαρία Βαρδαλά, ο κ. Σάκης Βούλγαρης και ο κ. Οδυσσέας Σαγρέδο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης κα Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι κα Λακαφώση και κα Κριεμάδη, ο επικεφαλής της παράταξης Νέος Διόνυσος κ. Καρυστινός η νέα Δήμαρχος Διονύσου κα Μαϊχόσογλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κα Καβαλλάρη, ο πρόεδρος του ΙΚΥ καθηγητής κ. Κουτσιλιέρης και πλήθος συμπολιτών μας.

Στη δεύτερη εκδήλωση το πρωί του Σαββάτου στα πλαίσια του προγράμματος «Πρώιμη Παρέμβαση» του Κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής της ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ, οργανώθηκαν παιδικές δράσεις, STEM, θεατρικό παιχνίδι με συμμετοχή παιδιών από τα νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής μαζί με τους γονείς τους.

Μας τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη η οποία συζήτησε για αρκετή ώρα με τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους και μας ευχήθηκε χαρούμενες γιορτές. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την υποστήριξη, την προσωπική παρουσία και συμμετοχή τους σε όλη τη διαδικασία οργάνωσης και εκτέλεσης την πρόεδρο φίλων ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ «Άνοιξη Ζωής» κα Καλλιέρου, την πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου «Διόνυσος» κα Οικονομάκου, την Αντιδήμαρχο κα Λακαφώση και τις κα Φλέγκα και κα Νικολοπούλου που ήταν πάντα δίπλα μας.

Παράληψη θα ήταν να μην αναφερθούν οι χορηγοί μας, Χρωτέχ, Green Beverages, Creative Concept, Electra Palace, Στεργίου, Σκλαβενίτης, Εκδόσεις Πατάκη, Ledlink, Skag, Πυθαγόρειο Ωδείο, Home online, Neasi, Sir Seral Homemade sweets, Lucas XeiroTexnima, Despina Ψηφίδων Τέχνημα, Drossinis Museum για την πολύτιμη συμβολή τους.

IW